Aurora – aamuruskon jumalatar

To 18.9.2024 klo 18
Lasten kulttuurikeskus Aurora

Minna Nyberg, sopraano
Minna Nyberg, sopraano. Kuva: Minna Annola


Espoon barokin yhtye:
Sini Vahervuo, traverso
Kaisa Ruotsalainen, viulu
Anna Pohjola, viulu
Terhi Lehtiniemi, alttoviulu
Elina Mattila, sello
Laura Vihreäpuu, cembalo

Espoon barokkipäivät -festivaalin päätöskonsertissa Aurora - aamuruskon jumalatar kuullaan ranskalaista barokkimusiikkia. 

Järvenperän alueen tunnettu asukas Aurora Karamzin oli suuri hyväntekijä ja monessa asiassa aikaansa edellä. Hänen kohdallaan voisi sanoa, että nimi on enne: nimen taustalla on roomalaisen mytologian aamuruskon jumalatar Aurora, joka kulkee aamuisin veljensä auringon (Sol) edellä ja ilmoittaa päivän saapumisesta. Tämän 1800-luvun voimanaisen kunniaksi sopraano Minna Nyberg ja Espoon barokin yhtye esittävät Aurora-aiheista ranskalaista barokkimusiikkia. Konsertti on osa Karamzinin kulttuurihetki -konserttisarjaa.

Järj. Lasten kulttuurikeskus Aurora sekä Espoon barokki

Liput 15 € (+ tilausmaksu alk. 1,50 €) Lippupisteen palvelupisteet, R-kioskit sekä Lippu.fi-verkkopalvelu. Lippuja ovelta, jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty.
Kaikukortti käy, kapasiteetti rajattu. Kaikukorttipaikan voi varata ennakkoon aurora.info@espoo.fi.

SAAPUMINEN

Suosittelemme saapumista julkisilla liikennevälineillä sekä pyöräillen. Kulttuurikeskuksen piha on autoton. Pysäköintialue sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä kulttuurikeskuksesta, osoitteessa Träskändanristi 4. Invapysäköinti on mahdollista merkityillä paikoilla Auroran pääportin läheisyydessä.
Tapahtuma pidetään Meijerin rakennuksessa, joka on Lasten kulttuurikeskus Auroran rakennuksista Järvenperäntienpuoleisin.

Lasten kulttuurikeskus Aurora
Järvenperäntie 1-3, Espoo